Ο διάσημος παρουσιαστής και «γκουρού» της ψυχαγωγίας Richard Wilkins, ισχυρίζεται ότι πηγές κοντά στον 23χρονο Καναδό popstar του έχουν αποκαλύψει τον αληθινό λόγο που ο Bieber δείχνει να αποσύρεται σιγά σιγά από τη μουσική.

Και δεν είναι άλλος από Τον… Θεό!

Συγκεκριμένα ο Wilkins δήλωσε σε πρωινή εκπομπή της Αμερικής:

«Έχω σοβαρούς λόγους που με οδηγούν να πιστέψω ότι η πραγματική αιτία που έχει φύγει (ο Bieber) από το δρόμο της μουσικής είναι επειδή θέλει να επανασυνδεθεί με την πίστη του και Τον Θεό και ίσως ακόμη και να ξεκινήσει τη δική του εκκλησία».

Εν τω μεταξύ, μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Justin Bieber αναφέρει: «Ο Justin αγαπά τους οπαδούς του και μισεί να τους απογοητεύει. Είναι ευγνώμων που μοιράστηκε αυτή την εμπειρία με όλους εσάς τους fans δίπλα του για πάνω από 150 επιτυχημένες εμφανίσεις, σε έξι ηπείρους κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων».

Ο 23χρονος τραγουδιστής ακόμα υποσχέθηκε επιστροφή χρημάτων για όλους τους κατόχους εισιτηρίων, για τις 14 συναυλίες που ακύρωσε στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στο Χονγκ Κονγκ, στις Φιλιππίνες, στη Σιγκαπούρη και στην Ινδονησία.

Από την άλλη βέβαια είναι και εκείνοι που πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι φήμες και ότι ο Justin Bieber ακύρωσε την παγκόσμια περιοδία λόγω εξάντλησης από τους 15 μήνες που ήταν συνεχώς στον δρόμο!

Θα δείξει…


SHARE