Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα γραφόμενα στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για όσα εκτυλίχθηκαν εντός του ηγετικού επιτελείου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σημείωσε: «Ο Χουλιαράκης «προδότης», ο Σταθάκης «άθλιος», ο Παππάς να λέει να δείρουμε τον Στουρνάρα και ο Τσίπρας να λέει θα τον διώξουμε με μπουνιές και κλωτσιές. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη περί πρότασης του Νίκου Παππά προς τον Αλέξη Τσίπρα να αντιμετωπιστεί «με πιο δραστικά μέσα» η παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα στην διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, τού ζήτησε να διευκρινίσει ποια ακριβώς θα ήταν αυτά τα μέσα.

«Τρέμουν τα ηχητικά που έχει στη διάθεσή του ο Γιάνης Βαρουφάκης, γι’ αυτό και δεν απαντούν σε τίποτε από όσα λέει», εκτίμησε επίσης ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το γεγονός ότι εκ μέρους της κυβέρνησης δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για τα λεγόμενα του πρώην υπουργού Οικονομικών και τα όσα γράφει στο βιβλίο του «Adults In The Room».

«Ο Τσίπρας τον Γιάνη με ένα ν Βαρουφάκη τον τρέμει, όχι γι’ αυτά που έχει γράψει, αλλά για όσα ξέρει και δεν έχει γράψει», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης


SHARE