Σύμφωνα με ανάρτηση ενός λογαριασμού θαυμαστών της στο Twitter, το οποίο ανεβάζει όλα τα νέα της Αριάνα Γκράντε, αποφάσισε να πληρώσει τα έξοδα των κηδειών των 22 θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους ενώ είχαν πάει την συναυλία της.

Η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ότι θα πληρώσει τις κηδείες των θυμάτων… Λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, η Αριάνα Γκράντε έγραψε στο twitter: «Είμαι συγκλονισμένη από τα βάθη της καρδιάς μου. Λυπάμαι πολύ.Δεν έχω λόγια».

Η τραγουδίστρια επέστρεψε σήμερα (24.05.2017) στις ΗΠΑ. Η Γκράντε, 23 ετών, φαίνεται σε φωτογραφίες που ανάρτησε στον ιστότοπό της η εφημερίδα Daily Mail να κατεβαίνει τα σκαλιά ενός ιδιωτικού αεροπλάνου σε αεροδρόμιο στην πόλη της, το Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, και να την υποδέχονται συγγενικά πρόσωπα.

Η Γκράντε δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τη Δευτέρα το βράδυ, όταν έγινε η έκρηξη στο γεμάτο στάδιο Μάντσεστερ Αρένα προς το τέλος της συναυλίας της. Μερικά από τα 22 θύματα της επίθεσης ήταν έφηβες ή νεαρά κορίτσια.

Έως και την Τρίτη το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί αν θα συνεχίσει την περιοδεία της ή όχι, και ο καλλιτεχνικός πράκτοράς της, Σκούτερ Μπράουν, δεν απάντησε σε αίτημα του πρακτορείου Reuters για δηλώσεις.

Τη Δευτέρα, σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο Twitter, ο Μπράουν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ζήτησε τη συνδρομή του κόσμου με προσευχές για τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσους επηρεάστηκαν από την επίθεση.


SHARE