Τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκε ο Αντώνης Σαμαράς στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

«Όταν δεν υπάρχει ασφάλεια, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ.

Μετά την συνάντηση με τον Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Σαμαράς αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος παγιδευμένος φάκελος, που εξερράγη και τον τραυμάτισε, είχε φτάσει στο σπίτι του αφού είχε περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας. Από εκεί, όπως ανέφερε, τον πήρε και τον άνοιξε στο αυτοκίνητό του.

«Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει υποστεί αυτή την ταλαιπωρία, αλλά αισθάνεται τυχερός γιατί τα χέρια του ήταν μακριά όταν άνοιξε το φάκελο και δεν υπήρξε βαρύτερος τραυματισμός, για παράδειγμα στην καρδιά» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς προσθέτοντας πως έχει πληγές βαθιές στα χέρια και στο δεξί του πόδι.

Σχετικά με τις ευθύνες περί μη εντοπισμού της εκρηκτικής ύλης, παρόλο που ο φάκελος ελέγχθηκε, ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε λιτά πως δεν είναι δική του αρμοδιότητα αυτή: «Εγώ ήρθα να του ευχηθώ. Όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία».


SHARE