Θες να διαβάζεις σωστά; Θες η ζωή σου να είναι πιο εύκολη; Eίσαι γενικότερα τακτικός τύπος; Tότε πρέπει να μάθεις πως τα παρακάτω hacks βάζουν ένα + στην τάξη της ζωής σου και φέρνουν μια κάποια ηρεμία σε όσους έχουν ένα τσικ του λεγόμενου OCD… Nα, όπως εδώ!

1. Σας ενοχλεί και εσάς που βγαίνει κυματιστό το post-it όταν το ξεκολλάτε; Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να το ξεκολλήσετε από το πλάι. Ναι, έτσι βγαίνει ολόισιο.

hacks-1-risegr

2. Θέλετε να χωρίσετε 2 πίτσες σε ένα ταψί; Ιδού ο τρόπος!

hacks-2-risegr

3. Δεν θέλετε να κρατάτε συνεχώς το τάμπλετ ή το κινητό στα χέρια σας εν ώρα πτήσης; Να μια πολύ εύκολη λύση!

hacks-3-risegr

4. Δεν θες να χάνεις λεπτό τα μάτια σου από τις σημειώσεις; Πάρε μια κρεμάστρα με κλιπάκια και πιάσε την οθόνη του κινητού σου και τις σημειώσεις με αυτό!

hacks-4-risegr

5. Πίσω μέρος κινητού + λεφτά = Πορτοφόλι

hacks-5-risegr

6. H κάμερα του κινητού μπορεί να λειτουργήσει σαν μικροσκόπιο αν βάλεις μια σταγόνα νερού πάνω της. Θα αποτυπώνεις πλέον απίστευτες λεπτομέρειες.

hacks-6-risegr

7. Βάλε μια τάξη στο χάλι της κατάψυξης τοποθετώντας τις ειδικές θήκες που έχουμε για τα τετράδια και τη χαρτούρα του γραφείου μας!

hacks-7-risegr

8. Επανερχόμαστε στην τάξη, πώς; Όλοι έχουμε από ένα παλιό scruble που έχουμε σταματήσει να παίζουμε: Θα πάρουμε γράμμα-γράμμα, θα φτιάξουμε τη λέξη του αντικειμένου που θέλουμε να τοποθετήσουμε στα ράφια και στο τέλος θα έχουμε ένα ωραιότατο, σινιέ ντουλάπι!

hacks-8-risegr

9. Ενώ βράζετε τα αυγά στο κατσαρολάκι βάλτε και μια φέτα λεμονάκι μέσα. Γιατί; Γιατί η αφαίρεση από το τσόφλι θα γίνει πολύ ευκολότερη!

hacks-9-risegr

10. Το σφουγγάρι μέσα στο σπίτι είναι από τα αντικείμενα με τα περισσότερα μικρόβια, πως να το κάνουμε! Ένας τρόπος για να μη μαζεύει τόσα μικρόβια και βρομιές είναι να το βάλετε σε ορθή στάση με αυτά τα κλιπάκια που βρίσκονται σε κάθε γραφείο!

hacks-10-risegr


SHARE